«Kuuuurijas» olnud Edvin leidis tänu saatele pruudi?

Kuuuurija
Copy
Kuvatõmmis Kuuuurija
Kuvatõmmis Kuuuurija Foto: Edvin

Eilses "Kuuuurija" saates rääkisime kurva saatusega noormehest nimega Edvin, kelle isa suri kui poiss oli alaealine ning ema on alkoholi küüsis. Suure osa elust kasvas ta üles onuga.

Tagasiside peale saadet on olnud aga viimase ööpäeva jooksul tohutu ning paljud eesti inimesed soovivad noormeest omalt poolt aidata.

Näiteks kirjutas Katrin Lustile üks härra, kuidas ta soovib Edvinit iga kuu toetada 50 euroga. Teine proua helistas Pärnumaalt ja soovis Edvinile anda puhast voodipesu ning nugade ja kahvlite komplekti.

Kolmas meesterahvas soovib Edvinit aga toetada sellega, kui paneb noormehe hoovi üles valvekaamerad oma kulude ja kirjadega ja seda ikka selleks, et Edvini onu ja tema pojad ei tuleks noormehele saate eest kätte maksma ning Edvinil oleks oma majas turvalisem olla.

"Poleks uskunud tõesti, et meil on nii palju häid inimesi!" teatas Katrin Lustile Edvinit aidanud Aare, kelle sõnul helistatakse ka temale pidevalt ning soovitakse kuidagi õnnetuse saatusega noort meest aidata. "Ka Edvin on inimeste headest soovidest väga üllatunud ja poleks uskunud, et tema lugu kellegile nii korda läheb!" ütles 21-aastasele mehele appi tulnud Aare.

"Muide peale saadet olevat ka üks neiu Tartust temaga ühendust võtnud ja minu teada on ta praegu just Edvini poole teel...!" naeris Aare, et ehk saab poiss endale pruudi. "Ei tea, mis sellest välja tuleb, aga igal juhul me hoiame tal silma peal ja Edviniga on kõik hästi!"

Kui eriolukord läbi saab, läheb "Kuuuurija" meeskond kindlasti Edvinile Põlvamaale külla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles