Tartu elanik ahastuses, sest Tartu rattaringluse laadimiskohtades on kaos

Kuuuurija
Copy
Tartu rattaringluse ratas
Tartu rattaringluse ratas Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Möödunud nädalal kirjutamise sellest, kuidas Tartu Rattaringlus trahvib iga pisima vea eest elektriratast kasutanud inimesi 100-eurose trahviga. 

Täpsemalt rääkis meile murelik Tartu kodanik Priit möödunud neljapäeval sellest, kuidas tema 13-aastane tütar lukustas ratast korduvalt valesti ning sai selle eest mitu saja eurost trahvi, mis võeti maha Priidu krediitkaardilt. 

https://kuuuurija.postimees.ee/7033904/tartu-rattaringlus-teeb-kopsakaid-ullatustrahve-soitjate-vanematele

Teema on aga Tartus endiselt kuum ja tekitab sõitjates pahameelt. 

"Väike jätk Tartu Rattaringlusele. Laadimisjaamad on nii täis, et inimesed jätavad lihtsalt rattad sinna seisma," kirjutas meile murelik kodanik Alar, kes pani kirjaga kaasa ka mõned fotod, mis kirjeldavad Tartu linna elektrirataste laadimispunktides toimuvat.

Ratas vedeleb fotol maas ning laadimisjaam on rattaid nii täis, et seda polegi kuhugile lukustada.

"Reeglites on kirjast, et ratas tuleb rattalukuga kinnitada maa küljes tugevalt kinni oleva eseme külge, aga kahjuks pole selliseid esemeid laadimisjaamade juures. Ja jälle hea põhjus trahvi kirjutada!" märkis Alar, kelle sõnul on antud olukord kurb, sest iga pisima vea eest saab kasutaja 100-eurose trahvi.

"Minul ei ole kahjuks võimalusi, aga ma jätkaks avalikult seda teemat seni, kuni nende poolt mingi mõistlik lahendus olukorrale tuleb. Sinul on see võimalus olemas!" kirjutas Alar "Kuuuurija" saatejuht Katrin Lustile. 

Mehe soov on, et Tartu Rattaringlus pööraks laadimisjaamades toimuvale rohkem tähelepanu ning märkaks ka puudujääke, mis ei pruugi olla põhjustatud ainult kasutajate käitumisest.

Vaata mures inimese pilte Tartu rattaringluse laadimiskohast:

Tartu rattaringluse laadimiskoht
Tartu rattaringluse laadimiskoht Foto: Tartu elanik
Tartu rattaringluse laadimiskoht
Tartu rattaringluse laadimiskoht Foto: Tartu elanik
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles