Päevatoimetaja:
Katrin Lust

«Kui ta fotot nägin, tuli see kõik jälle meelde!» Tallinna südalinnas võhivõõrast väidetavalt pussitanud Maksim ähvardas aastaid tagasi juhuslikku möödujat süstlaga

Copy
Maksim
Maksim Foto: Kuvatõmmis saatest «Kuuuurija»

«Tõstis süstla üles, oli löögivalmis ja ütles, et ma löön selle sulle praegu rinda ja lasen selle kõik siit sulle...» meenutab Kristi sõnu, mida ta ei ole suutnud aastate jooksul unustada. Need lausus väidetavalt Maksim, keda kahtlustatakse Tallinna südalinnas toimunud tapmises. «Kui ma seda pilti nägin, mõtlesin, et issand, aga see on ju see sama inimene, kes mind süstlaga ründas. Kõik tuli mulle uuesti meelde.»

Esmaspäeval oli «Kuuuurijas» lugu tänavu 13. juulil Tallinna kesklinnas aset leidnud veretööst, kui Mere puiestee trammipeatuses pussitas 34-aastane Maksim meest, kes hiljem haiglas suri.

Saates rääkis vahi all viibiva Maksimi elukaaslane Ave, et mees tarvitas tihti narkootikume. Ave ei salanud, et Maksim suitsetas väidetavalt kanepit ja tegi teisi drooge. Lisaks olid naise sõnul mehel alati kotis süstlad. Mida ta täpsemalt süstis, noor naine ei teadnud.

Märksõnad

Tagasi üles