Päevatoimetaja:
Katrin Lust

«Kuuuurija» saates olnud Erko avaldab, kui suure abi osaliseks pere saanud on: kasutan seda raha kohtus kodu tagasi saamiseks

Copy
Erko Elmik
Erko Elmik Foto: Kuvatõmmis Kuuuurija saatest

«Kaugel see asi on, mis majast saanud on?» elatakse endiselt kaasa «Kuuuurija» avasaates olnud Erko ja tema pere majasaagale. Viimane avaldab, et on tänu headele inimestele saanud kokku kopsaka summa. «Kasutan seda kohtus oma kodu tagasi saamisele!» lubab mees.

Nädal aega tagasi rääkis «Kuuuurija» avasaates Väike-Maarja külje all elav ja kohalikus koolis matemaatikaõpetajana töötav Erko Elmik, kes soetas aastaid tagasi Pikevere külas asuva talu. Ühel hetkel tuli aga välja, et pool majast, mida Erko ja tema kolm last on üheksa aastat oma koduks pidanud, on pere teadmata pärandvara oksjoni korras võileivahinnaga maha müüdud. 

Ja ehkki Erko oma perega juba mitmeid aastaid majas elanud ning seal enda hinnangul umbes 30 000 euro ulatuses remonditöid ette võtnud, ei jää neil täna sisuliselt üle muud, kui välja kolida, kuivõrd maja uus omanik on selle kopsaka summa eest müüki pannud.

Tagasi üles