Päevatoimetaja:
Katrin Lust

Kodust pärandvara oksjoni tõttu ilma jäänud pereisa upub televaatajate toetusesse: võitlen, et kodu saaks minu enda koduks (15)

Copy
Foto: Kuvatõmmis saatest

«Ma ei oleks osanud oodata, et nii palju head öeldakse...» nendib esmaspäevases «Kuuuurijas» rääkinud kolme lapse isa Erko. Viimase sõnul on nad saanud pärast saadet endalegi ootamatult suure toetuse osaliseks. 

«Kuuuurija» avasaates rääkis Väike-Maarja külje all elav ja kohalikus koolis matemaatikaõpetajana töötav Erko Elmik, kes soetas aastaid tagasi Pikevere külas asuva talu. Ühel hetkel tuli aga välja, et pool majast, mida Erko ja tema kolm last on üheksa aastat oma koduks pidanud, on kohtutäitur pere teadmata pärandvara oksjoni korras maha müünud. 

«Abikaasa helistas, hüsteeriliselt nuttis, et meie majal on uus omanik,» meenutas Erko saates suvepäeva, mil nende kodu endale soetanud Martin pere hoovi peale ilmus. Erko sõnul oli ta aastate jooksul teinud majas ligi 30 000 euro eest remonti, kohtutäituri oksjonil müüdi nende kodu uuele omanikule aga kõigest 2800 euro eest.

Tagasi üles