KUULA SALVESTIST Maroko vanglas viibiv eestlanna telefonikõnes õele: mul ei ole siin enam midagi vastu pidada

Kuuuurija
Copy
Esmaspäeval oli «Kuuuurija» eetris lugu väidetavalt Suure-Lähtrus sel talvel oma vastsündinu hüljanud naisest.
Esmaspäeval oli «Kuuuurija» eetris lugu väidetavalt Suure-Lähtrus sel talvel oma vastsündinu hüljanud naisest. Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Maroko vanglas viibiva eestlanna kõned on kaootilised. Need ei ole pikemad kui kolm minutit ja lõppevad täiesti suvalisel hetkel. 

Kuula helisalvestist, mille naine oma õele Marokos tegi!

Esmaspäeval oli «Kuuuurija» eetris lugu väidetavalt Suure-Lähtrus sel talvel oma vastsündinu hüljanud naisest, kes viibib juba teist kuud Maroko vanglas.

Oma pereliikmetele teeb naine vanglast kaootilisi kõnesid, mis kestavad vaid paar minutit ja katkevad suvalistel hetkedel poole jutu pealt. Telefonikõnedes räägib ta, kuidas talle joodetakse sisse tundmatuid ravimeid ja teda sunnitakse alla kirjutama araabia- ja prantsuskeelsetele dokumentidele, millest ta aru ei saa. «Võib-olla vajab ta vaimset abi. Nüüd on ta kõige õudsemas vanglas, kus keegi ei saa isegi temaga ühendust. Ainus, mis me saame, on kaootilised paar minutit kestvad kõned, mis suvalisel hetkel katkevad,» räägib naise ema Anita.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Copy
Tagasi üles