«Kuuuurijas» Võõpsu küla telgitagustest rääkinud pere on saanud kohalikelt ähvardusi (6)

Heveli Tuisk
, reporter-toimetaja
Copy
Võõpsu alevik asub Räpina vallas Põlvamaa ja Võrumaa piiril.
Võõpsu alevik asub Räpina vallas Põlvamaa ja Võrumaa piiril. Foto: Maarius Suviste

«Helistasin juba konstaablile, et kui maha lüüakse, siis olen mina vähemalt teavitanud,» kommenteeris toimetusele Anneli, kes rääkis möödunud nädalal «Kuuuurijas», et sealne vesi ei kõlba juua ning rinda tuleb pista ka külajoodikutega. «Rikuvad teiste elu ainult,» pahandavad kohalikud saates rääkinud pere peale.

«Igal hommikul tõmbad ruloo aknalt eest ära ja vaatad – joodik roomab, urineerib, viskab suitsukonisid, kõnnib mööda minu aeda,» kirjeldas Anneli möödunud nädala esmaspäeval «Kuuuurija» eetris Võõpsu küla elu. Naise sõnul roomasid joodikud enne aia paigaldamist lausa nende koduhoovis akna taga.

«Sellist asja ei peaks keegi nägema, ei alaealine ega täisealine,» ütles Anneli, kes on püüdnud murele abi saada ka kohalikust vallast. «Minu lapsed siin vabalt ringi ei jookse,» tõdes nördinud naine, kes oli suuresti just looduse pärast perekonna Tartu linnast maale kolinud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles