«Vesi ei kõlba juua jah, aga alkohol küll!» Võõpsu elaniku maja müügikuulutuse all hakati pärast «Kuuuurija» saadet korralikult lõõpima (3)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Võõpsu alevik asub Räpina vallas Põlvamaa ja Võrumaa piiril.
Võõpsu alevik asub Räpina vallas Põlvamaa ja Võrumaa piiril. Foto: Maarius Suviste

Esmaspäeval oli «Kuuuurija» eetris lugu Räpina valda Võõpsu külla kolinud noorperest, kes peavad rinda pistma nii kõlbmatu joogivee kui häirivate joodikutega. Päev pärast saadet riputas üks sealne elanik Facebooki gruppi oma majakuulutuse, mis kiirelt nalja visates maatasa tehti. «Vesi ei kõlba juua jah, aga alkohol küll,» kommenteeris näiteks üks. 

«Igal hommikul tõmbad ruloo aknalt eest ära ja vaatad – joodik roomab, urineerib, viskab suitsukonisid, kõnnib mööda minu aeda,» kirjeldas Anneli esmaspäeval «Kuuuurija» eetris elu Võõpsu külas. Viimase sõnul roomasid joodikud enne aia paigaldamist lausa nende koduhoovis akna taga.

«Sellist asja ei peaks keegi nägema, ei alaealine ega täisealine,» sõnas Anneli, kes on püüdnud murele abi saada ka kohalikust vallast. «Minu lapsed siin vabalt ringi ei jookse,» tõdes nördinud Anneli, kes oli suuresti just looduse pärast perekonna Tartu linnast maale kolinud.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.

Märksõnad

Tagasi üles