Vanaproua Maiele läheb appi jurist Merike Roosileht: nõude esitan isiku vastu, kelle kontole laekus maja müügist saadud raha (6)

Kuuuurija
Copy
Jurist Merike Roosileht.
Jurist Merike Roosileht. Foto: Kuvatõmmis saatest «Kuuuurija»

«Kuuuurija» saade 87-aastasest Maiest, kes jäi ootamatult oma majarahadest ilma, on läinud korda tuhandetele eestlastele. Nüüd on vanaprouale appi tõtanud jurist Merike Roosileht, kes lubab vana naise õiguste eest seista nii tema eestkostega seotud kohtuasjas kui ka selles, et proovib vanaproua majamüügist kaotatud raha, 50 000 eurot, tagasi saada.

«Antud juhtumi puhul on vanainimese usaldust väga julmalt kuritarvitatud enda kasu saamise eesmärgil,» ütles jurist Merike Roosileht «Kuuuurijale».

Maie müüs möödunud aasta augustis maha Läänistes asuva maja ja sai selle eest ligi 70 000 eurot, mis kanti Tartu ühes notaribüroos tema surnud mehe vennapoja arvele. Kuigi sugulane on tänaseks 10 000 eurot prouale tagasi kandnud, väidab mees, et ülejäänud 50 000 eurot on ta vanaproua Maie enda soove täites edasi kandnud oma poja naisele, kes on ühtlasi ka Maie tütretütar. Maie aga vannub, et oma rahast pole ta loobuda kunagi soovinud ning tema unistus oli osta endale Tartusse väike korter. Möödunud nädalal sai Maie teada, et sugulased taotlevad endale tema eestkostet ning kohtuasi toimub selles küsimuses juba sel esmaspäeval. Jurist Merike Roosileht kohtus Maiega reedel ning võttis ta oma kliendiks. Südikas naine usub, et toob õiguse vanaproua õuele.

Pariisi suveolümpiamängud 26. juulist 11. augustini
Vaata otseülekandeid Kanal 2-st, Duo 5-st, Postimehe veebist ja kuula raadio Kuku kajastusi. Venekeelsetele fännidele pakub põnevust Kanal 7.
Loe kõiki olümpiauudiseid siit.
Tagasi üles