TALLINNA KIIRABI LEKIB «Osa kiirabibrigaade teeb patsientidest, nende kodudest, haiguslugudest ja laipadest pilte, mida jagatakse omavahel Messengeri gruppides!» (10)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Kiirabiauto. Foto on illustreeriv.
Kiirabiauto. Foto on illustreeriv. Foto: Taavi Sepp / Postimees

«Kiirabitöötajad pildistavad ilma loata inimesi ja jagavad neid omavahelistes gruppides. Osa grupi liikmeist ei ole isegi mitte meie töötajad, vaid meie jaoks võõrad inimesed!» räägib «Kuuuurijale» vihje teinud Talllinna kiirabi töötaja. «See, mis nendes gruppides toimub, on rohkem kui õudne!»

Eile tegi Tallinna kiirabi operatiivjuht Taavi Reimers ka kolleege noomiva postituse Facebookis, kus ta kinnitab meile helistanud naise juttu. Tallinna kiirabi juht Raul Adlas võtab telefoni vastu, aga kuuldes probleemist, ärritub. «Miks te mulle helistate, helistage prokuratuuri!»

Eile pärastlõunal sai «Kuuuurija» toimetus kohutava vihje. Meile helistas anonüümsust palunud Tallinna kiirabi töötaja, kelle sõnul ei pea osa tema kolleege kinni töö ajal konfidentsiaalsusest.

Meile helistanud allika sõnul ei ole siiski kõik Tallinna kiirabi töötajad ühte masti, Facebooki Messengeri grupid on tehtud vaid teatud inimestel.

Kommentaarid (10)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles