APPI, MA NÄGIN AHISTAJAT 35-aastane mees musitas ja kallistas nilbelt veekeskuses väikest tüdrukut. «See oli jälk vaatepilt!»​​ (5)

Katrin Lust
, Elu24 peatoimetaja
Copy
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Elu24 kollaaž.

Aarne läks kolmapäeva õhtul üle pika aja ühte Tallinna südalinna veekeskusesse. Ühel hetkel oli mees aga ääretult ebameeldivas olukorras. Tema kõrval suures basseinis musitas ja käperdas umbes 35-aastane valge mees umbes 11-aastast tumedanahalist tüdrukut.

«Ma ei olnud ainus, kellel oli seda olukorda väga ebameeldiv pealt vaadata, ja selge on ka see, et lapse isa see mees olla kuidagi ei saanud!» räägib Aarne ebameeldivast seigast. «Julgustame igaüht, kellel on kahtlus, et laps võib vajada abi, sellest teada andma,» sõnab sotsiaalkindlustusameti lastemajateenuse juht Merit Korbe.

Kell on umbes kaheksa õhtul kui 45-aastane Aarne astub sisse ühte Tallinna veekeskusesse. Samas hoones asub ka jõusaal ja külastajaid on seal alati palju.

«Spaas oli täitsa palju rahvast ja kuna on koolivaheaeg, siis eriti palju oli seekord veekeskuses lapsi,» meenutab Aarne, kes on veekeskuses tihe külaline.

Kommentaarid (5)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles