PAPARATSOFOTO Endiselt vabaduses! Kelmuse eest vangi mõistetud «Rootsi miljardäri väimees» valis Tallinna Kaubamajas delikatesse

Copy
Marek Stell kohtus süüdistuses KarS § 209 lg 2 p 1 järgi.
Marek Stell kohtus süüdistuses KarS § 209 lg 2 p 1 järgi. Foto: Konstantin Sednev

Tähelepanelik «Kuuuurija» vaataja märkas eile õhtul kell 18.38 Tallinna Kaubamaja keldrikorrusel asuvas toidupoes Marek Stelli. Saaremaalt pärit mees kogus tuntust sellega, et väitis end olevat Rootsi miljardäri Frederik Lundbergi väimees ja pettis niimoodi inimestelt eri äriprojektide jaoks välja üle 60 000 euro. «Viimaste uudiste valguses peaks ta istuma trellide taga, aga tema valib hoopiski kallis toidupoes delikatesse,» saatis «Kuuuurija» vaataja toimetusele vihje. 

7. septembril mõistis Harju maakohus end Rootsi miljardäri väimeheks valetanud ja seeläbi kümneid tuhaneid eurosid ettevõtjatelt välja petnud Marek Stell reaalselt vangi.

Nimelt jättis Stell ettevõtjatele ja tuttavatele mulje kui edukast ärimehest, kellel on head sidemed eri ettevõtjate ja ka näiteks Rootsi pangaga. Ta esitles end kannatanutele Marek Lundbergina, kes oli väidetavalt Rootsi kuningriigi ettevõtja, Fredrik Lundbergi tütre Johanna elukaaslane ja laste isa. Hiljem tuli aga ilmsiks, et identiteet oli välja mõeldud, meiliaadressid ja sühismeediakontod võltsitud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles