«SEE EI PUUDUTA MIND!» Politsei uurib: relvaluba omav Brigita Anton lubas enda kuueaastasel lapsel lasketiirus lasta? (5)

Copy
Brigita Anton.
Brigita Anton. Foto: Taavi Sepp

Augustis algatas politsei järelevalvemenetluse 13. juulil Männiku lasketiirus aset leidnud juhtumi asjus, kus ilusalongi omanik Brigita Anton andis väidetavalt relva kätte ka oma kuueaastasele tütrele. Brigita möönab, et on lapsega lasketiirus käinud, ent rääkides kõnealusest juhtumist, jääb ta napisõnaliseks. «See on üsna segane teema ja see ei puuduta mind, sest mina ei olnud osaline selles juhtumis,» nendib ta.

13. juulil läks Brigita Anton väidetavalt Tallinna lähistel asuvasse Männiku lasketiiru. Möödunud aastal andis ilusalongiomanik Õhtulehele intervjuu, kus avaldas, et on laskmas käinud ligi neli aastat. Omaenda isikliku relva sai ta aga ligi kaks ja pool aastat tagasi. «Mulle on alati meeldinud põnevust ja adrenaliini pakkuvad tegevused,» nentis Brigita toona intervjuus. 

Ka ühismeedias on ta jaganud fotosid, kus poseerib lasketiirus. Nii ka tänavu 13. juulil, kui ta postitas Instagramis klõpsu Männiku lasketiirust. «Teine pool minust,» kirjutas ta foto juurde.

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles