Tööpostil alaealise tüdruku käperdamises süüdi mõistetud bussijuhi teguviis tuli kui välk selgest taevast: kaebuseid tema kohta polnud

Copy
Foto: Kollaaž/Fotod kohtust, kuvatõmmis

Neljapäeval mõistis kohus kaheks ja pooleks aastaks tingimisi vangi Tallinnas bussijuhina töötanud Heini-Sten Poidjutšenko, kes ühel möödunud aasta oktoobrikuu õhtul käperdas busside parklas ebasündsal moel 13-aastast tüdrukut. «Tänaseks on mainitud isik esitanud lahkumisavalduse ja temaga on juba ka töösuhe lõpetatud,» kinnitab Tallinna Linnatranspordi AS-i juhatuse esimees Kaido Padar.

Juuni esimesel päeval mõisteti Harju maakohtus alla neljateist aastase tüdruku vastu suunatud seksuaalkuriteos süüdi aastaid pealinnas bussijuhina töötanud 32-aastane Heini-Sten Poidjutšenko.

Mitmeid intervjuusid erinevatele väljaannetele andnud Heini-Sten Poidjutšenkot on tituleeritud suisa Eesti suurimaks trollifänniks. 2015. aastal tunnistas Poidjutšenko Eesti Ekspressile antud intervjuus, et armastab trollibusse suisa niivõrd palju, et kui saaks, viiks trollisarved endaga koju.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles