KÕMULISE MAJA SAAGA JÄTKUB? Pärnumaa pere lageda taeva alla jätnud kinnistu on taas müügis (1)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Vihtra maja taas müügis.
Vihtra maja taas müügis. Foto: Kollaaž, kuvatõmmis "Kuuuurija" saatest, müügikuulutus.

«Kuuuurija» saates nähtud skandaalne maja on taas müüki paisatud! Kui Vihtra alevi kogukonnagrupp läks hetkega kihama, siis majaomanik Tatiana selle müügis probleemi ei näe: «Mis kuritegu ma olen teinud? Miks ta ei pea uuesti müügis olema?» Küll aga kinnitab ta, et seekord aetakse asju notari juures.

Möödunud aasta septembris oli «Kuuuurija» eetris saade sellest, kuidas Pärnumaale, täpsemalt Vihtrasse, järelmaksuga maja ostnud pere pidi sealt ootamatult ühel heal päeval välja kolima.

Karin ja Rene olid tehingut sõlmides enesele teadmata alla kirjutanud auto ostu-müügilepingu põhjale, kus ühel pool oli müügileping, teisel aga üürileping. Äkitselt teatas majaomanik, et üürileping on nendega lõppenud. «Helistas ja karjus, et ma olen üürnik. Mis mõttes üürnik, ma olen ostnud selle maja,» meenutas pereisa «Kuuuurija» saates saatuslikku hetke. Nimelt selgus, et müüjaga sõlmitud leping on kehtetu ja õigust majale neil ei olegi. Kuigi pere oli lisaks remondikuludele tasunud kuue aasta jooksul majaomanikule üle 28 000 euro, pidid nad sealt kogu perega omaniku soovil ühtäkki välja kolima.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles