«Pole tooteid ega ka raha!» Viljandimaa traktorist jäi tarbijavaidluste komisjonis pika ninaga

Chrislin Metsanurm
Copy
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SERGEY PIVOVAROV/REUTERS/Scanpix

Viljandimaal tegutsev traktorist soetas kaks aastat tagasi Põllumehe kaubamajast põllutöödeks vajalikud käivitusseadmed, kuid tänaseni ei ole temani jõudnud toimivad tooted ega ka nende eest makstud raha. «Palusin, et nad vahetaksid vigased tooted töökorras starterite vastu, kuid tulemusteta!» märgib Anneli.

Viljandimaal tegutsev põllumees Anneli soetas 2021. aastal Põllumehe kaubamajast kaks traktori starterit ehk käivitusseadet, kuid tooted ei vastanud kliendi ootustele. «Saatsin neile need kontrolli, kuid tänaseks ei ole minuni jõudnud tooteid ega ka raha,» räägib Anneli, kes nimetab olukorda mõistmatuks. «Põllutööd ju ei oota!» 

Kontrolli järel teatati kliendile, et starterid on siiski täiesti töökorras. Naise sõnutsi üritati lisatasu eest talle tooteid ka tagastada. «Palusin, et nad teeksid starteritele kordusekspertiisi. Sealt sain vastuse, et mõlemad starterid on täiesti läbi põlenud,» ütleb Anneli, lisades, et vahepeal tooted tema käes olnud ei ole. Anneli sõnul palus ta ka kauplejat, et vigased tooted vahetataks töökorras starterite vastu. «Tänaseni pole tooted minuni jõudnud!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles