Eestlasi on aastaid kimbutanud kahtlased lisaread Elisa mobiiliarvetel, millele kliendid pole tänaseni soovitud lahendust leidnud. «Kasutasime helistamiseks vana Nokia nuppudega telefoni ning me pole kunagi ühtegi telefonimängu mänginud,» räägivad pensionäridest saarlased Jüri ja Maile, kellel hakkasid ühtäkki Elisa telefoniarved kolmekordistuma. «Kliendid peavad pöörduma otse Esteria poole, kirjutades oma murest nende meilile,» märgib Elisa meediasuhete juht Taavi Teder.

Pärast 3. aprillil eetris olnud «Kuuuurija» saadet koondusid meie postkasti kümned ja kümned, kui mitte sajad murelikud Elisa kliendid, väites, et neil on samuti ebaõiglaselt suur telefoniarve. «See on väljunud kontrolli alt, sest ka mina olen üks neist kannatajatest ja ka paljud minu tuttavad vaevlevad sama probleemiga,» ütleb vihje saatnud Mark.

Kliendid väidavad, et arvele on märgitud lisarida ning ka kirjeldus «Mängud ja meelelahutus». Paljud Elisa kliendid jäävad siiski endale kindlaks, et seda teenust nad kasutanud ei ole ning liitumine on toimunud nende teadmata.

Kommentaarid (5)
Copy