FOTO Eesti kohtute direktor saatis kohtunikele siivutu naistepäevakaardi: naiskollektiiv oli täiesti šokeeritud (19)

Copy
Elari Udami ametiaeg kestab viis aastat.
Elari Udami ametiaeg kestab viis aastat. Foto: Justiitsministeerium

Täna, reede õhtul saabus «Kuuuurija» toimetusele pikantne vihje. «Eesti kohtute direktor Elari Udam saatis Harju maakohtu naiskollektiivile naistepäevaks kaardi, millel on peal suur peenis,» rääkis meile helistanud meesterahvas. «Naistepäeval õnnitluskaart viis naispere täiesti endast välja!» Harju maakohtu kohtunikud on täna õhtuse seisuga teinud justiitsministeeriumisse ka ühispöördumise ning soovivad Udami käitumisele ametlikku hinnangut.

Elari Udam on viie Eesti kohtumaja direktor. Talle alluvad Tallinna, Pärnu ja Viru kohtumajad. Varem töötas Udam riigikinnisvara AS juhatuse liikmena ja enne kohtute direktoriks nimetamist oli ta Pindi kinnisvara juhatuse liige. Muide, kohtute direktori ülesandeks on koos kohtu esimeestega juhtida kohtute tööd ning luua head tingimused õiguse mõistmiseks.

«Mina ei suuda uskuda, kuidas sellise kaliibriga mees saadab Harju maakohtu naiskollektiivile peenise pildi, mis viis kohtu naispere täiesti endast välja. Nad ei saanud alguses aru, mis asi see on!» rääkis «Kuuuurija» allikas, kelle sõnul ei olnud siivutust pildist šokeeritud mitte ainult naiskohtunikud, vaid ka mehed, kes leidsid, et sellist pilt ei ole väärikas naisterahvale saata mitte üheski organisatsioonis.

Kommentaarid (19)
Copy
Tagasi üles