«Tundsin, et midagi on valesti!» Majaka tänava põlengus elu kaotanud meeste naaber: ärkasin selle peale, et keegi peksis seitse korda vastu seina

Chrislin Metsanurm
Copy
Lasnamäe linnaosas Majaka tänaval puhkes varahommikul tulekahju.
Lasnamäe linnaosas Majaka tänaval puhkes varahommikul tulekahju. Foto: Elu24

«Pärast suurt peksmist istukile tõustes tundsin, et midagi on valesti, sest kogu korter oli täitunud imeliku lõhnaga,» kirjeldab Tallinnas Majaka tänaval elu kaotanud meeste korteri naaber Aleksei. Ta räägib, et tegemist oli rahulike naabritega, kes ei jäänud silma ei napsulembuse ega ka valju pidutsemisega. «See on šokeeriv, et isegi mu pea oli öösel vastu seda seina!»

«Hommikul kella 6.30 ajal kuulsin, kuidas keegi lõi seitse korda valjult vastu seina. See oli ilmselt tuletõrjuja, kuid selle peksmise peale ma üles ka ärkasin,» kirjeldab olukorda Lasnamäe linnaosas Majaka tänavas elav Aleksei, kelle naabrid olid varahommikul tahtmatult korteri süüdanud. Tulekahju sai alguse neljanda korruse korterist, kus politsei andmetel puudus suitsuandur. «Mingit heli ma küll ei kuulnud ja kui keegi kiirem ei oleks reageerinud, siis mind täna enam ei oleks,» märgib Aleksei. 

Nimelt on just Aleksei põlenud korteri naaber ning tema magamistoas asetsev voodi selle seina vastas. «Isegi mu pea oli öösel vastu seda seina,» nendib ta. «Pärast kõva peksmise kuulmist kohe istukile tõustes tundsin, et midagi on väga valesti, sest kogu korter oli täitunud imeliku lõhnaga,» märgib ta. Pärast vinguhaisu tundmist läks ta aknale vaatama, kas talle jääb midagi ebatavalist silma. Pilt, mis Alekseile avanes, oli tema sõnutsi nii šokeeriv, et reaalset ohtu ta kohe ei tunnetanudki, vaid hakkas alles õhtul sellele mõtlema. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles