«KÕIK TEADSID, AGA...» ⟩ Skandaalse ärimehe spordiklubis töötanud treener ahistavast käitumisest: võttis käsivarrest ja lohistas saalist välja

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Kuvatõmmis/KV, DelfiSport

«Asi hakkas veel hullemaks kiskuma, kui ta tuli mõnikord trenni ajal saali,» meenutab Margus Valdesele kuulunud spordiklubis treenerina töötanud naisterahvas. Tema sõnul astus kord üks jõusaali klient vahele ja Valdes taotles viimasele kallaletungi tõttu lähenemiskeeldu. «Kõik teadsid sellest, aga keegi ei julgenud iitsatada,» tunnistab härra, kes ei suutnud toona töötajate väidetavat ahistamist käed rüpes pealt vaadata.

«Et tal toimuvad klientidega saunapeod, kus ma peaks ka osalema...» meenutab Marit (nimi muudetud, toimetusele teada) ahistamisskandaali sattunud Margus Valdese sõnu.

Enda treenerikarjääri algusaastatel töötas Marit Tallinnas Valdesele kuulunud Tulbi spordiklubis. Oma nime ei soovi naine avaldada põhjusel, et seesama lugu on kord juba meediast läbi käinud ja teist korda ta seda läbi elada ei soovi. «Ma ei taha, et selle jubeda inimese pärast veel stressi tekiks, aga siiski tunnen, et peaksin oma loo rääkima. Äkki aitab see veel paljusid tüdrukuid säästa,» selgitab ta. «Elasin juba piisavalt läbi ja ei taha, et minu nimi selle inimesega seoses kuskil veel kõlaks,» toonitab ta veel kord.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles