EBAÕIGLUS SÕIDUEKSAMIL Selgeltnägija Marilyn Kerro sattus ametnike mõnituse ohvriks? «Nõid on siin. Kas kaardid siis tulemust ei näita?» (4)

Copy
Marilyn Kerro.
Marilyn Kerro. Foto: Pilt videost

Tuntud selgeltnägija Marilyn Kerro ei läbinud eile Paides toimunud transpordiameti korraldatud sõidueksamit. «Eile oli jäävihma hoiatus ja lumevallid olid nii suured, et olin autoga peaaegu vastassuunas. Kuna sõitsin ettevaatlikult, pandi see mulle kirja hoopis veana,» on Kerro sõidueksami põrumises täna pettunud.

Transpordiameti maasõidukite üksuse juhataja Risto Kasemäe on aga teisel arvamusel. «Päris kindlasti ei saanud see olla ainsaks põhjuseks!»

Rakveres resideeruv Marilyn Kerro tegi eile Paides sõidueksamit, kuhu sõitis kohale mitu tundi varem. Seda põhjusel, et soovis võõras linnas teha koos sõiduõpetajaga enne eksamit paar tiiru. Eilsed teeolud olid naise sõnul aga kehvad ning igal pool kõlasid ka hoiatused, et paiguti sajab Eestis jäävihma ning maanteed on erakordselt libedad.

Kerro sõnul olid Paide linna teed ka suurte lumevallide tõttu kitsad ning oma sõiduõpetajatega linnas ringi vurades mõistis ta, et peab liikluses olema eriti ettevaatlik.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles