KAKLUS, MIS HÜÜDIS TULLES? Vinni-Pajusti kooli direktor: nii jõhkralt pole ta varem kallale tunginud (16)

Ketlin Kruse
, reporter
Copy
Elu24 kollaaž
Elu24 kollaaž Foto: Elu24 kollaaž

«Temaga on varemgi sekeldusi olnud, kuid nii jõhkralt pole ta varem kallale tunginud,» räägib Vinni-Pajusti gümnaasiumi direktor 13-aastasest poisist, kes ründas nädala alguses kooli garderoobis kaasõpilast. Lapsevanematele jääb aga mõistmatuks – kõik teavad vägivaldsest õpilasest, aga midagi justkui ette ei võeta.

Kolmapäeval ringles ühismeedias šokeeriv video järjekordsest peksujuhtumist. Sotsiaalmeediasse riputatud videol oli näha, kuidas alaealine noormees ründas kooli garderoobis selja tagant kaasõpilast, lüües teda mitu korda pea piirkonda. Esialgsetel andmetel on mõlemad juhtumi osalised 13-aastased.

Toimetusega võttis ühendust aga kõnealuses Vinni-Pajusti koolis õppiva tütre isa, kelle sõnul ei ole see sugugi esimene säärane juhtum. Seda kinnitas Virumaa Teatajale ka Vinni-Pajusti gümnaasiumi direktor Henry Kallaste. «Temaga (koolivennale kallale läinud noormehega – toimetus) on varemgi sekeldusi olnud, kuid nii jõhkralt pole ta varem kallale tunginud,» nentis direktor, kinnitades, et tegemist on probleemse noormehega.

Kommentaarid (16)
Copy
Tagasi üles