ÕÕVASTAVAD KAADRID Kohtla-Järve pere elas aastaid uputava naabri hirmus: olime juba valmis oma kodust loobuma

Ketlin Kruse
, Reporter
Copy
Kohtla-Järve elaniku Argo ülemise naabri korter
Kohtla-Järve elaniku Argo ülemise naabri korter Foto: Erakogu

«Kodust ei julgenud ära minna, ootasin seda esimest tilka, et saaks kraani kinni panna. Mitte alles siis, kui kosk on jälle üle käinud,» nentis Kohtla-Järvel Sompa külas elav Argo, kelle sõnul elas kogu tema pere kolm aastat asotsiaalse naabri hirmus. 

Neli aastat tagasi kolis Argo koos perega Kohtla-Järve ja Jõhvi lähistel asuvasse Sompa külla, kuhu soetati väike korter. «Hirm on nii suur, et pane asjad kokku ja mine minema,» räägib pereisa. Tema sõnul elasid nad sisuliselt kolm aastat hirmu all, kartes, millal üleval korrusel elav asotsiaalne naabrinaine jälle kogemata vee jooksma jätab ja sellega nende kodu üle ujutab. «See on kohutav. Viimase aasta jooksul kolm korda uputanud. Solgivesi voolab meile alla,» kirjeldab Argo õõvastusega.

Kõigele lisaks on majas lämmatav hais – 70. eluaastates naabrinaise korter on põrandast laeni täis kõiksugu prügi ja tavaari. «See on šokeeriv vaatepilt, mis seal üleval on...» Argo on korduvalt nii naabrinaise kui kohaliku omavalitsuse sotsiaaltöötajatega rääkinud, ent lahenduseni ei ole see viinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles