Espoo veinifestivalil sai vein otsa juba paar tundi peale ürituse algust

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Veinipokaal
Veinipokaal Foto: Pexels / CC0 Licence

Nädalavahetusel sai Espoos alguse Soome üks suurimaid veinifestivale. Kahjuks pole külastajad aga seekordse korraldusega sugugi rahul – pikad järjekorrad, otsa lõppenud joogid ja ebapiisav personal.

Espoo veinifestivalil oli välja kuulutatud happy hour, mis pidi kestma ürituse algusest kuni kella kuueni õhtul.

Tundub, et üritusest osavõtjaid oli palju, sest mõnes veinipunktis said joogid juba paari tunniga otsa. «Ürituse alguses said mõnel punktil joogid otsa, aga sugugi mitte kõigies. Laost saime täiendust. Nüüd on kõik jälle enne kaheksat õhtul saadaval ja vein voolab ojadena,» rääkis ürituse promootor Tommi Mäkki Soome väljaandele Ilta-Sanomat.

Espoo veinifestivali ametlikul Instagrami kontol avaldatud fotode alla on kogunenud festivalikülastajate rahulolematuid kommentaare.

«Kohutavalt pikad järjekorrad leti ääres ja enam pole veini,» kommenteeris üks. «Järjekorras üle tunni ja leti juurde jõudes teatatakse, et joogid on otsas. Mis veinipidu see küll on,» küsib teine.

Külastajate sõnul on veini- ja söögipunktides liiga vähe personali, mille tõttu ongi tekkinud katastroofiliselt pikad järjekorrad. Ürituse algus oli kell kaks ning juba kella neljaks oli otsa saanud üks armastatuim vahuvein Prosecco.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles