«Kuuuurija» saates esinenud Kadri kiidab Türgi ilukliiniku tööd lausa taevani

Heveli Tuisk
, REPORTER- TOIMETAJA
Copy
Kuuuurija vene keeles: Kadri The Look Clinic ilukirurgia petetud klient
Kuuuurija vene keeles: Kadri The Look Clinic ilukirurgia petetud klient Foto: Pilt videost

Esmaspäevane «Kuuuurija» rääkis sellest, kuidas Soomes elav Kadri leidis Instagrami vahendusel kliiniku, kes lubas ta keha probleemsed kohad taas ilusaks teha. Peale raha ülekandmist oli aga vaikus. Tänu saate sekkumisele sai naine aga oma oodatud iluoperatsiooni hoopiski Türgis.

Kadri rääkis «Kuuuurijale», et lahkus Eestist, kui oli vaid 20-aastane ning viimased 19 aastat on ta elanud Soomes.

Nimelt tundis peagi 40-aastaseks saav Kadri, et on jõudnud ikka, kus võiks oma välimust ilukirurgia abil veidi lihvida. Kahe rasedusega 62 kg juurde võtnud naisele tegid meelehärmi vajunud rinnad ja väljaveninud kõht, mistõttu hakkas ta endale sobivat ilukirurgilist teenust otsima.

Teenuse leidis naine aga Instagrami vahendusel. Kliinik The Look lubas nimelt protseduure tunduvalt odavama hinnaga kui teised kliinikud, mistõttu ta selle ka valis. Peale raha ülekandmist olid esialgu vaid lubadused, kuid operatsioonini ei jõutud.

Siis aga tuli välja, et The Look kliiniku näol on tegu osava turundusega, mille lõksu on ka palju teisi naisi langenud.

Lõpuks, peale «Kuuuurija» toimetuse sekkumist, kukkus Kadrile taevast alla kui jumala õnnistus. Ilma ühegi arsti ülevaatuseta saadeti ta Türgis asuvasse kliinikusse, millest varasemalt isegi juttu ei olnud.

Nüüd andis Kadri aga «Kuuuurijale» teada, et on Türgi ilukliiniku tööga väga rahul. «Kõik on siin väga professionaalne. Alguses pidin ka valuvaigisteid sööma, kuid olin arsti pideva jälgimise all ning tunnen end nüüd suurepäraselt,» kõlab naine juba väga õnnelikult.

Tema sõnul oli kõik Türgis justkui nagu filmis. Esimesel päeval läks ta arstide juurde, kus ta oli kenasti markeriga täis joonistatud ning hiljem tehti talle ka kauaoodatud operatsioon. Täna ütleb naine, et pole juba kaks päeva pidanud valuvaigisteid sööma, operatsioonihaavad vajavad veel paranemist, kuid visuaalselt pidi kõik olema hästi ning ta tunneb end tõelise naisena.

«Olen väga rahul, et läksin operatsioonile vaatamata eelnevale saagale,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles