Vene saatkonna ees jäi möödujale silma kahtlase parkimisloaga auto (1)

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Vene saatkond. Tallinn. 05.05.2020. Foto: Remo Tõnismäe/Postimees
Vene saatkond. Tallinn. 05.05.2020. Foto: Remo Tõnismäe/Postimees Foto: Postimees

«Kuuuurija» lugeja silmas Tallinnas Vene saatkonna ees valesti parkimas tumedat BMW-d, mille esiklaasil oli kahtlust äratav parkimisluba ning meie lugeja pidas seda võltsitud dokumendiks.

Tallinnas, Laial tänaval asuva Vene saatkonna ees pargib juba mitmendat päeva musta värvi BMW, millel on tavaline numbrimärk, mille alusel seda saatkonna autoks justkui pidada ei saaks.

Saatkonna auto.
Saatkonna auto. Foto: Erakogu

Siiski oli valesti pargitud auto esiklaasile paigutatud veidra väljanägemisega parkimisluba, kus oli mitme trükiveaga kirjutatud, et antud auto on saatkonna töötaja oma. Sellest autost ja parkimisloast saatis «Kuuuurija» lugeja toimetusele ka fotod.

Ka meile tundus antud luba pigem võltsitud ja seetõttu võtsime esialgu ühendust politseiga, kes suunas meid munitsipaalpolitseisse. Esialgse suhtluse ajal tekkis väike segadus ning munitsipaalpolitsei korrapidaja palus asja uurida omakorda Ühisteenused AS-ilt.

Ühisteenuste AS-i teenindaja saatis olukorda kontrollima oma ametniku, kes tuvastas, et antud auto pole nende alas ning asjaga peaks siiski tegelema just munitsipaalpolitsei. Lisaks ütles teenindaja, et kui tegu oleks nende alal parkiva autoga, oleks nad sellele kindlasti trahvi välja kirjutanud.

Vene saatkonna väljastatud kirjavigadega parkimisluba.
Vene saatkonna väljastatud kirjavigadega parkimisluba. Foto: Erakogu

Hiljem aga munitsipaalpolitseile tagasi helistades öeldi meile vaid, et tõepoolest see kirjavigadega parkimisluba on kehtiv ning on Vene saatkonna poolt väljastatud. Seda, kas autole ka trahv väljastati või kas auto allub diplomaatilisele puutumatusele me teada ei saanud ning Vene saatkonnaga ei õnnestunud meil samuti ühendust saada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles