Televaatajad püüavad Marilyn Kerro ahistamislooga kasu lõigata?

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
«Marilyn Kerro elamise kunst»
«Marilyn Kerro elamise kunst» Foto: Kanal 2

Esmaspäevases «Kuuuurija» saates räägiti ahistaja küüsi sattunud selgeltnägijast Marilyn Kerrost. Pärast seda on saate toimetusse helistanud kümned inimesed, kes lubavad kuulsat nõida aidata, kui too neile vastuteene osutab.

Teisipäeva lõuna paiku helistas toimetusse esialgu toredana kõlanud meesterahvas, kes näis tundvat selgeltnägija Marilyn Kerro pärast tõsist muret.

Paistis, et televaataja siiralt muretseb naise pärast ja soovib teada, kuidas tal läheb. Kui algul oli teemaks see, et Marilyn Kerro on ilus, tark ja osav, siis ühel hetkel liikus helistaja jutuga sellele, et tal endal oleks vaja selgeltnägemisvõimega inimese abi.

Mehel olevat naine mõnda aega tagasi ära surnud ning majas pidid väidetavalt toimuma veidrad asjad. Samuti soovis ta oma varalahkunud naisega veidi vestelda.

Nii pakkuski toimetusega ühendust võtnud mees välja, et võib Kerrole appi minna ning püüda teda ahistanud mehe kinni. Tasuks soovis ta aga selgeltnägijalt vastuteeneid. Toimetusele tuli veel sarnaseid kõnesid, milles nõuti Kerro telefoninumbrit.

Marilyn Kerro sõnul on ka nemad saanud samasisulisi meile, kuid ei tee nendest välja. Ta peab sellist asja lolluseks ja leiab, et omakohtuga ei jõua kusagile. «Selle ahistajaga tegeleb kohus!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles