Vihane sõber: tahan teada, miks haigekassa sellele padujoodikule hüvitist maksab!

Heveli Tuisk
, ajakirjanik
Copy
Kuvatõmmis veebilehelt digilugu.ee
Kuvatõmmis veebilehelt digilugu.ee Foto: digilugu.ee

Jürgeni sõber Mihkel on maruvihane, kuna tema sõnul makstakse tervele sõbrale haigushüvitist ja viimane ei ole pidanud juba kuid tööl käima.

Mihkel helistas «Kuuuurija» toimetusse üsna käreda olekuga, sest talle ei meeldi enda sõnul ebaausus ja valed. Nimelt olevat tema sõber juba mitu kuud kodus istunud ja elatunud haigekassa hüvitistest.

«Pole see mees haige midagi, iga päev lakub siin ja on maani täis. Kas alkoholismi eest antakse ka nüüd haiguslehte?» küsib maruvihane Mihkel, kelle sõnul ta ise haiguslehele ei saanud, kui palaviku tõttu end halvasti tundis.

Võtsime ühendust ka Jürgeniga, kes on sõbra käitumise tõttu üsnagi nördinud. Mees ei eita, et on viimasel ajal alkoholi tarvitanud, kuid see ei olevat tema olukorras vastunäidustatud.

«Olen elu aeg olnud rekajuht, teinekord tuleb ette olukordi, kus tuleb tõsta ka raskemaid asju. Kahjuks ei lähe iga laadimine autole nii, nagu vaja, ning õnnetused on kerged tulema,» alustas ta olukorra seletust.

Ta jätkas, et tema jalgadele kukkusid rasked raudtorud ning valude tõttu ei saa ta praegu väga pikalt roolis olla. Siiski on Jürgenil enda sõnul nüüd juba parem ja ta plaanib hiljemalt kahe nädala pärast taas tööle asuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles