23-aastane Kaido: vanemad saatsid mu tahtevastaselt hullumajja! (14)

Heveli Veersalu
, Kuuuurija.ee reporter
Copy
Depressioonis inimene. Pilt on illustratiivne!
Depressioonis inimene. Pilt on illustratiivne! Foto: URMAS LUIK / PRNPM/EMF

«Kuuuurijaga» võttis ühendust psühhiaatriakliinikus viibiv Kaido (nimi muudetud, toimetusele teada), kes väidab, et vanemad saatsid ta sinna tühise tüli pärast ning mingit ravi ta tegelikult ei vaja.

Kaido elab enda sõnul koos vanematega ning aeg-ajalt on neil ikka mõningaid hõõrumisi olnud. Viimane tüli olevat aga võtnud ootamatu pöörde ning viis tagatipuks selleni, et vanemad saatsid ta kiirabi saatel psühhiaatriakliinikusse.

Noormehe sõnul ei tahtnud vanemad anda talle 20 eurot telefoni ostmiseks, mispeale ta ärritus. Ta on väga pettunud, et vanemad ta ravile saatsid, ning ei mõista, kuidas saab teda kui vaba inimest sunniviisiliselt kinni hoida.

Helistasime ka Kaido vanematele, kelle sõnul asjalood päris nii ei ole, kuid nad kinnitavad, et eestkostet pojale tõepoolest määratud ei ole. «Ei olnud meil mingit tüli raha pärast, meil on siin hoopiski teised probleemid ja arstide sõnul vajab ta ravi,» oli isa kidakeelne.

Isa sõnul oli pojal tulnud peale niivõrd äge hoog, et nad vajasid politsei ja kiirabi sekkumist. Ühelegi vanemale pole kerge last sellises seisundis näha, kuid selles olukorras oli isa sõnul vaja süda kõvaks teha ja abi paluda.

Kommentaarid (14)
Copy
Tagasi üles