Nördinud memm: lasin minial omale augu pähe rääkida ja nüüd olen korterist ilma!

Heveli Veersalu
, Kuuuurija.ee reporter
Copy
Kortermaja Tartus
Kortermaja Tartus Foto: Margus Ansu

«Kuuuurijaga» võttis ühendust vanaproua, kes enda sõnul kirjutas rumala peaga minia nimele korteri ning nüüd on tal hirm, et õige pea visatakse ta tänavale.

Maila (nimi muudetud, toim. teada) poeg suri ootamatult juba mitu aastat tagasi ning mehest jäi maha naine koos lapse ja üüratu laenuga, mis maja peale võetud.

Väidetavalt on minia palk aga liiga väike ja pank oli kõhelnud pikalt, kas laenu naise nimele ümber tõsta. Kodu päästmiseks vajanud pojanaine midagi pangale tagatiseks ning nii pöörduski ta abi saamiseks Maila poole.

Naine oligi heas usus ja lapselapse pärast kinkinud oma korteri miniale ning seni on ta seal kenasti edasi elada saanud. Nüüd aga on miniaga suuremat sorti tülid majas ning naine kardab, et õige pea tõstetakse ta tänavale.

Vanaproua ise ei soovi samuti selles korteris enam elada, sest tema kodus toimuvad imelikud anomaaliad. Maila plaanib kutsuda endale külla lausa mõne selgeltnägija, kes teeks tema kodule puhastust või kinnitaks talle, et seal toimuv õudus on minia korraldatud tema välja söömiseks.

Proua enda sõnul tänaseks ta mõistnud, et tema minia ei ole tegelikult see, kes ta arvas teda olevat ning kes suurepäraselt valede ja manipulatsiooniga temalt korteri välja pettis.

Veel on ta oma peas selgeks teinud ühe asja- lähedasi ei saa usaldada ning soovitab teistelgi enne mõelda, kui oma kodu kellelegi ära annavad. «Esialgu tuleks mõelda ikka enda peale, tagada omale kodu surmani ja peale seda jagada varad neile, kes seda päriselt väärivad. Sul võib kolm tütart olla, kuid kui sind aitab neist vaid üks ja teised ei suhtlegi, siis miks jagad oma vara kõigile, tekitades piina sellele ainsale, kes sinu jaoks päriselt olemas oli,» sõnas naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles