Eestis kohtutäituri oksjonilt ostetud maja võis olla enne bordell või lausa CIA salavangla? (8)

Heveli Tuisk
, reporter/toimetaja
Copy
Aivar Tootsile kuulunud maja.
Aivar Tootsile kuulunud maja. Foto: Erakogu

«Kuuuurijale» laekus vihje, et Aivar Tootsile kuulunud maja võis olla enne CIA salavangla või lausa bordell, sest maja akende ees on tugevad trellid ning sisekujundus on vägagi ekstravagantne.

Kohtutäiturite ning pankrotihaldurite oksjonilt soetati maja, mis enne kuulus Saue vallas poliitikasse pürginud Aivar Tootsile, kes on kahe kauni modelli isa.

Maja ostnud ja anonüümsust palunud ärinaine oli šokis. Alguses arvas ta, et trellid on lihtsalt dekoratsioon, kui nüüdseks on pidanud ta raiskama nendega maadeldes kümneid tunde.

Majja sisenedes vaatas vastu hirmutav vaatepilt – akende ees trellid ning uhke turvasüsteem. Hoone sisekujundus aga meenutab tõepoolest bordelle Ameerika Ühendriikides Las Vegase ümbruses, kus on selline ettevõtlusvorm seaduslik.

Allikate väitel oli majas viibinud palju kauneid noori naisi ning eelmine omanik oli üürinud seda kinnistut ka välismaalastele. Lisaks arvatakse, et see võis olla CIA-le renditud salavangla.

Naabrid olid näinud maja juurde sõitmas Hummerit, mis viitab Ameerika Luure Keskagentuurile (CIA). Nimelt on Hummer Ameerika Ühendriikide armee militaarsõiduk. Eestis on olnud ka teateid CIA lennukite maandumisest Pärnu lennuväljale.

Maja asubki Pärnu maantee lähistel, kenas elegantses uuselamurajoonis Tallinna juures. CIA salavangla ei ole aga võimatu oletus, kuna Leedus on avastatud lausa lasteaias tegutsenud eravangla, mis töötas ameeriklaste tellimusel.

Üritasime saada CIA ja Eesti politsei kommentaari. PPA kommentaar oli lühike – mainitud aadressi kohta neil teateid ei ole ja vaadates saadetud fotosid tundub, et sissepoole paigutatud trellid hoolitsevad ikkagi elanike turvalisuse eest.

CIA ja Aivar Tootsi kommentaari meil loo avaldamise ajaks saada ei õnnestunud.

Kommentaarid (8)
Copy
Tagasi üles