Mees üritas läbi «Kuuuurija» oma naabreid halba valgusesse heita (1)

Heveli Veersalu
, Kuuuurija.ee reporter
Copy
Politsei.
Politsei. Foto: Arved Breidaks/Lõuna-Eesti Postimees

«Kuuuurijaga» võttis ühendust Nissi vallas elav mees, kelle sõnul on tema kiuslikud naabrid kutsunud talle korduvalt politsei. Tuleb välja, et asjad siiski nii ei ole.

Nissi vallas elav Igor võttis «Kuuuurija» toimetusega mõned päevad tagasi ühendust ja väitis, et tüli naabritega on võtnud temalt viimsegi jõu. Igor rõhutas, et naabrid kutsuvad talle tihti politsei ja seda täiesti asjatult.

Mehe sõnul oli erimeelsus algul justkui üks tühine piiritüli, kuid olukord olevat juba sealmaal, et üksteise krundile visatakse sodi.

Igor peab põhiliseks süüdlaseks naabrinaist, kes on tema arvates õel ja kiuslik inimene. Naabrimehest pidavat ta aga väga lugu.

«Kord olid naabrid mu krundile parkinud oma paadi, mida ma üritasin nende krundile lükata. See oli niivõrd raske, et pidin pidevalt puhkama. Üks hetk filmis mind juba naabrinaine, kes oli jõudnud juba ka politseile helistada,» toob Igor ühe näite.

Kahjuks ei õnnestunud meil Igori naabritega ühendust võtta, sest mees ei jaganud nende kontaktandmeid ega naabrimehe lubatud numbrit.

Küll aga andis politsei olukorra kohta kiire ja lühikese vastuse. «Väljakutseid on meil sellele aadressile onud vaid üks. Tegime selgitustööd ja olukord lahenes iseenesest. Küll aga on teiega ühendust võtnud mehel liigselt alkoholi tarvitada,» ütles PPA pressiesindaja Annika Maksimov, soovitades Igori juttu mitte tõsiselt võtta.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles