HOIATAV LUGU ⟩ Mees kurdab, et veebisaidil Maha ja Taha toimub suur inimeste petmine

Heveli Veersalu
, Kuuuurija.ee reporter
Copy
Mees ja täispuhutav seksinukk. Pilt on illustreeriv!
Mees ja täispuhutav seksinukk. Pilt on illustreeriv! Foto: Shutterstock

Maha ja Taha on veebisait, kus üksikud inimesed otsivad partnereid, kellega oma seksuaalseid vajadusi rahuldada. Nüüd kurdab mees, et lubatud sõbrannat ta veebilehe kaudu endale siiski ei leidnud, ning ta usub, et selle kõige taga on lausa saidi administraatorid.

Veebisaidilt Maha ja Taha võib leida väga palju erinevaid kuulutusi nii naistelt kui meestelt, kes peamiselt seksuaalpartnereid otsivad.

Kuigi paljude kuulutuste juurde on jäetud ka telefoninumber, kuhu helistada, leidub ka neid, kus tuleb neiule kontakti saamiseks panna teele tasuline SMS.

Just selliseid tasulise SMSiga kuulutusi Andrus (nimi muudetud, toim. teada) petuskeemiks peabki. «See on kindlasti administraatorite poolt korraldatud. Saadad tasulise sõnumi, paar korda vastatakse ja siis on kõik,» räägib ta. Meest häirib, et ta pidi sellise asja peale raha raiskama.

Vanapoiss Andrus oli enda sõnul teinud katse, et oma arvamuse õigsust tõestada. Ta kirjutas ise ühe kuulutuse ja lasi selle privaatseks panna ning huvilisi oli tulnud koguni mitmesaja ringis. «Sõnumi hind on kolm kuni neli eurot. Minusuguseid üksikuid inimesi on palju ning meie arvelt teenitakse kindlasti suuri summasid,» räägib pettunud mees, kuid ta usub, et privaatsete kuulutuste seas on ka ausaid.

«Tuleb kasutada kuulutusi, kus on numbrid avalikud, nii jääb teil raha alles!» annab Andrus endasugustele üksikutele meestele nõu.

«Kuuuurija» kirjutas veebilehe administraatoritele, et uurida, kas Andruse jutt võib paika pidada, kuid senini pole toimetusele veel vastatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles