Haukuvast koerast häiritud naaber: vii koer varjupaika, saab parema kodu!

Heveli Veersalu
, Kuuuurija.ee reporter
Copy
Irevil hammastega koer. Pilt on illustratiivne
Irevil hammastega koer. Pilt on illustratiivne Foto: Shutterstock

Tartus on Kalda tee elanikud häiritud, sest üks tänaval elavatest koertest haugub vahetpidamata nii, et öösiti ei saa magadagi. Vihane naaber soovitab omanikul aga looma üldse varjupaika viia.

Facebooki grupis «Märgatud24 Tartus» tekitab üks hiljutine postitus inimeste seas suurt poleemikat. «Kalda teel lõugab peni päeval ja öösel. Ära pea koera, kui jätad ta lõugama. Vii varjupaika, saab parema kodu, kus temaga tegeletakse!» kirjutas üks Kalda tee 22 elanik.

Postituse kommentaariumis on aga asi päris tuliseks läinud, sest paljud ei mõista, miks oli vaja sellist postitust teha selle asemel, et minna naabritega probleemist rääkima.

«Mida kuulutust! No ausõna, kas siis omanik peab koeral suu kinni teipima või mida? Vaata, kui sa ise terve päeva rääkida ei saaks, kas oleks hea tunne või? Milleks need koerad siis mõeldud on sinu meelest? Et lihtsalt istuda ja vaikida?» on üks naisterahvas postituse autorile pahaselt kirjutanud.

Üks Kalda tee 22 kortermaja elanik oli mõelnud juba kuu aega tagasi, kas keegi teeb meelega nii, et koer terve kvartali ööund rikuks. «Kas need, siin ärplejad tädikesed ajaksid end nii umbes kella ühe paiku öösel voodist välja, et minna seda koeraomanikku otsima ja temaga «rääkima», eriti kui seitsmeks vaja tööl olla?» püüab majaelanik põhjendada postituse vajalikkust.

Loomulikult oli ka neid, kes olukorra üle nalja viskasid, sest on kogenud veelgi ebameeldivamaid olukordi. «Peni peniks, aga meil siin keset linna ühes hoovis elas kukk. Kukk – saate aru? Oli teine selline veidrik, lõugas ööpäevad läbi. Unistasin juba, kuidas ma tast suppi keedaks. Nüüd paar nädalat on vaikus olnud, keegi vist jõudis ette,» naljatles kuke tõttu pikalt magamata olnud naine.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles