Laps oksendas bussis võõra naise käekotti ning vanemad ei teinud teist nägugi (1)

Heveli Veersalu
, Kuuuurija.ee reporter
Copy
1. aprillist sõidavad Lavassaare–Pärnu liinil Sebe bussid. Pilt illustratiivne!
1. aprillist sõidavad Lavassaare–Pärnu liinil Sebe bussid. Pilt illustratiivne! Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Facebooki grupis «Märgatud24 Pärnus» kirjutab naine, kuidas üks laps oksendas bussis tema käekotti, kuid pere keeldus talle seda hüvitamast.

Rapla–Pärnu liinibussis 333 leidis eile enne lõunat aset kentsakas vahejuhtum, kus bussis viibiv laps oksendas võõra naise käekotti.

Kolmeliikmelise perekonna võsukesel olevat hakanud bussireisil paha ning ta kasutas oksendamiseks esimest ettejuhtuvat asja. Kahjuks oli selleks lähedal seisva naisterahva käekott ning kogu koti sisu oli seejärel rikutud.

«Bussist väljudes, Papiniidus, küsisin kompensatsiooni lapse ema käest. Naine läks mehe käest küsima, aga nad jalutasid hoopiski minema ja isegi ei vabandanud,» on kannatanu nördinud.

Postitus grupis «Märgatud24 Pärnus»
Postitus grupis «Märgatud24 Pärnus» Foto: Kuvatõmmis Facebookist

Kommentaariumis aga enamik inimesi naist ei mõista ning pigem on näha hukkamõistu, et ta julges õnnetu vahejuhtumi tõttu raha küsida. «Tegemist ju lapsega, lastel ikka juhtub mõnikord!» Kuid on ka neid, kes tema eest seisavad.

«Aga kui tal oli seal kallis telefon, mis nüüd on rikkis?» küsiti kommentaariumis. Ka sündmust pealt näinud inimesed astuvad naise kaitseks välja ning kinnitavad ebameeldivat sündmust.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles