„Hingesoojuse“ saatejuht sattus liiklusõnnetusse

Kuuuurija
Copy
Õnnetus. Pilt on illustratiivne.
Õnnetus. Pilt on illustratiivne. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Täna, 17. jaanuari varahommikul kell 6.35 toimus Haapsalu - Ääsmäe maanteel auto kokkupõrge põdraga. Õnnetuses sai kannatada must Audi Q5, mida juhtus Kanal 2 eetris olnud „Hingesoojuse“ saatejuht Heveli Veersalu.

Saatejuht pääses õnneks suuremate vigastusteta.

„Hingesoojuse“ saatejuht Heveli Veersalu rääkis „Kuuuurijale“, et oli suundumas Tallinnasse kohtumisele.  „ Ma olen endiselt šokis ja värisen! Jumalale tänu, et suutsin kiiresti reageerida ja pääsesin hullemast!“ sõnas naine väriseval häälel.

Musta Audi Q5 juhtinud saatejuht pääses õnnetusest vaid mõne sinikaga, kuid auto vajas sündmuskohalt äraviimiseks puksiiri.  „Auto on hetkel  täielikult kasutuskõlbmatu ja vajab kõvasti remonti. Esiklaasi kilde on terve auto sisu täis, tahavaatepeegel lendas küljest ära otse vastu nägu.”

Veersalu sõnul kasutas ta õnnetuse hetkel püsikiirusehoidjat ning auto liikus vaid 85 km/h.  

Teele jooksis suur põder

„Põder oli enne minu jõudmist just sõiduteed ületanud. Mina nägin teda alles siis, kui ta oli juba teeserval suunaga metsa. Vajutasin koheselt piduri põhja võtsin kursi vastassuunda, sest tean, et metsloomad võivad teele tagasi liikuda ja nii tegi ka see põder! Suur isane põder kukkus mulle otse esiklaasi ja rullus üle auto ning kukkus vigastatult tee äärde maha!” rääkis šokis naine.  

“Kuuuurija” palub inimestel olla praegusel pimedal ja libedal ajal äärmiselt ettevaatlik ning võtta aega rahulikumaks sõiduks. „Metsloomad on ettearvamatud, targem on alati hoog maha võtta ja jälgida looma käitumist ning alles kindluse saamisel edasi sõita!

 Vaata pilte õnnetusest siit:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles