VIDEO ⟩ Tallinna südalinnas tabati kriminaalses joobes agressiivne sõidukijuht

Kuuuurija
Copy
Politsei. Foto on illustratiivne.
Politsei. Foto on illustratiivne. Foto: Sander Ilvest

Täna, kella 17.30 paiku, sai “Kuuuurija” toimetus vihje, et Tallinnas vanalinnas toimub suuremat sorti politseioperatsioon.

“Mingi mees räuskas, kohal oli neli patrullautot ja tundus nagu vahele võeti suuremat sorti kurjategija!” rääkis „Kuuuurija“ toimetusele sündmusest mööda jalutanud naisterahvas.

Mõni hetk hiljem võttis „Kuuuurija“ toimetusega ühendust ka teine kodanik, seekord saadeti meile video sündmusest ning küsiti kas „Kuuuurija“ saaks uurida, mis võis kohapeal juhtuda? Katrin Lust saatis Politsei- ja Piirivalveametile (PPA) kirja ning sai koheselt ka vastuse.

Meile vastas PPA pressiesindaja Indrek Hirs:

Täna kell 16:52 teatati, et Tallinnas Gonsiori tänaval sõidab suunaga kesklinna poole ebakindla sõidustiiliga Škoda. Auto vingerdas sõiduteel, sõitis vahepeal isegi vastassuunavööndis ning ületas ristmikku punase tulega.

Teataja järgnes Škodale, meie ametnikud jõudsid selleni veidi enne viit Suur-Karja tänaval, kus juht oli masina ära parkinud ning magas selle rooli taga.

Politseinikud äratasid üles rooli taga olnud 53-aastase kriminaalses joobes mehe, kes osutus agressiivseks ning seetõttu kasutati käeraudu. Tagatipuks puudus autol liikluskindlustus ja ülevaatus. Mehe suhtes alustatakse kriminaalmenetlust.

Tallinnas tabati kriminaalses joobes agressiivne autojuht
Tallinnas tabati kriminaalses joobes agressiivne autojuht Foto: Kuuuurija lugeja
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles