53-aastane naine, kes sattus kiusamise ohvriks ja kaotas töö

Kuuuurija
Copy
Kuvatõmmis "Kuuuurija"
Kuvatõmmis "Kuuuurija" Foto: Kuuuurija

Homme õhtul läheb "Kuuuurija" eetrisse saade, milles räägime Tallinna mehest, kes hakkas 53-aastast Evet väidetavalt interneti teel kiusama.

Mees tundis, et ta ei saa naise käest piisavalt tähelepanu ja sõnumeid ning hakkas talle saatma igapäevaselt kilomeetrite kaupa teateid Facebooki teel.

Nii kirjutas ta päevast päeva Evele, et too on lodevate elukommetega ja mees kavatseb talle selle eest kätte maksta. Seejärel teatas ta naisele, et on sattunud haiglasse. Siis saabusid sõnumid, kus keegi justkui teatab, et mees on surnud või koomas ja selles kõiges on süüdi Eve.

Kogu lugu lõpeb sellega, et netikiusaja võtab ühendust Eve tööandjaga ning naine kaotab töö. Homses "Kuuuurijas" räägibki naine oma südantlõhestava loo ning juba on "Kuuuurija" toimetusega ühendust võtnud ka teised naised, kellega sama mees on sarnaselt käitunud.

Kahjuks on sattunud netikiusaja huviorbiiti ka "Kuuuurija" saatejuht Katrin Lust, kes on viimased kolm päeva pidanud taluma samasugust terrorit nagu Eve. Avaldame mõned sõnumid, mille meesterahvas on saatejuhile saatnud.

Rakverest pärit Eve lugu on eetris juba homme õhtul kell 20.00 ikka Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles