Sel sügisel alustab Kanal 2 eetris uus heategevussaade "Hingesoojus"

Kuuuurija
Copy
Hingesoojus logo
Hingesoojus logo Foto: Postimees Grupp

Sel sügisel alustab Kanal 2 eetris uus heategevussaade "Hingesoojus", mille produtsent on Katrin Lust.

"Hingesoojus" soovib aidata inimesi, kes on sattunud eluraskustesse ja ei jaksa ummikust iseseisvalt enam väljuda. 

"Eestis on palju inimesi, kes elavad veel nagu sada aastat tagasi ilma vee, kanalisatsiooni ja elektrita. Kõige hullem on aga see, et sellistes tingimustes kasvatatakse ka lapsi ilma, et rahaliselt suudaks midagi kõrvale panna, et näiteks ka kõige väiksemat remonti ise tegema hakata!" rääkis "Hingesoojuse" produtsent Katrin Lust, kelle sõnul on esimesi peresid juba saatega ka aidatud.

"Kuna läheme eetrisse saatega esimest hooaega, siis minu palve on, et inimesed kirjutaksid mulle abivajavatest inimestest...ei ole tähtsust, kas see on kellegi sugulane, naaber, töökaaslane või muidu tuttav...kui sa tunned, et tubli inimene  või perekond elab ebaõiglases kitsikuses, siis palun kirjuta meile. Vajame infot inimeste ja perede kohta, et oskaksime neile appi minna!" ütles Lust, kes palus kõik vihjed saata aadressile hingesoojus@kanal2.ee

"Hetkel oleme aidanud remondiga ühte üksikema Verioral ja üht tubli perekonda Valgamaal, kes sai tänu saatele üle pikkade aastate majapidamisse näiteks vee," ütles Lust. "Tean, et tublisid inimesi, kes vajavad meie abi on palju ja just seetõttu palun, et annaksid meile neist teada ja kirjutaksid meile abivajajatest, kelle juurde proovime juba sel sügisel jõuda!"

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles