Liis Haavel tegutseb Haapsalus?

Kuuuurija
Copy
Liis Haavel kohtus
Liis Haavel kohtus Foto: Konstantin Sednev / Postimees

Seekord võtsid Katrin Lustiga ühendust murelikud kodanikud Haapsalust, kellel on tekkinud kahtlus, et tuntud vanurite hirm Liis Haavel tembutab taas. 

"Üleeile õhtul käis mul ukse taga naisterahvas, kes tutvustas end kui mingi küsitleja. Kell oli pool üheksa õhtul ja nädalavahetusel ning mulle tundus kummaline, et sellisel ajal tehakse mingisugust küsitlust!" kirjutas Lustile naisterahvas Haapsalust.
 
"Mingit töötõendit ta ei näidanud ja kahtlust tekitas ka see, et ta kadus väga kiiresti küsimuse peale, kas taolised küsitlused ei peaks toimuma tööajal ja nädala sees!" lisas murelik kodanik.
 
Naine läks peale küsitlejaga kohtumist tuppa tagasi ning hakkas väikest last magama panema kui järsku lahvatas talle, kes kummaline küsitleja olla võis.
 
"Järele mõeldes tuli see inimene väga tuttav ette ja hakkasin teda googeldama. Siis nägin nägu, mis vastas üks ühele Liis Haavelile....ainult nüüd olid tal juuksed oranži värvi. Sooviksin oma looga hoiatada kõiki kodanikke ja eriti vanu inimesi!" rääkis naine "Kuuuurijale".
 
Kummaline küsitleja sõitis tema sõnul helehalli Seatiga ning naise sõnul on antud küsitlejast juttu ka Haapsalu ja Läänemaa Facebooki grupis, kus inimesed tunnevad muret, kes juba mitu päeva nende ukse taga kondab.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles