Laagna tee surmaavariisse on kaasatud inimesed, kellel pole õnnetusega seost

Kuuuurija
Copy
Avarii Laagna teel / Pilt on illustratiivne
Avarii Laagna teel / Pilt on illustratiivne Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Möödunud nädalavahetusel ilmusid Eesti Päevalehes ja venekeelses Delfis mitmed artiklid, mis puudutasid Laagna teel surnuks sõitnud meest ja tema sõpru.

Nendes lugudes, millel oli üle 500 kommentaari, mainiti ka seda, et avariisse sattunud valge BMW-ga on sõitnud erinevad isikud ning antud lugusid oli Delfi illustreeritud fotodega, mis olid võetud Isa Khalilovi Facebooki kontolt.

Ühel avaldatud fotol oli Khalilov koos oma sõbra Rustam Mustafajeviga, kes tegelikult aga Laagna teel toimunud õnnetusse kuidagi ei puutunud. Samuti oli fotodel kujutatud ka kena blond naisterahvas, kes sattus Delfi lugude tõttu samuti ebameeldiva tähelepanu ohvriks.

https://epl.delfi.ee/uudised/laagna-surnukskihutaja-isa-khalilovi-glamuurne-elu-relvad-ja-kuritegeliku-maailma-lummus-kiired-autod-ja-kaklused?id=90290843

https://m.rus.delfi.ee/estonia/article.php?id=90302423

Mustafajevi sõnul ei küsinud ajakirjanik enne loo avaldamist ega ka hiljem temalt mitte ühtegi kommentaari.

Lisaks oli Delfi kirjeldanud, kuidas Rustam Mustafajev oli viis aastat tagasi karistatud väärteo korras, kuna sõitis Lauluväljaku juures üle 100 km/h ilma juhilubadeta.

Mustafajevit hakati kommentaarides kirjeldama kui Laagna teel juhtunud õnnetuse kaasosalist ning mainiti isegi seda, et just tema kihutas Laagna teel valge BMW-ga võidu.

Mustafajevi ees on tänaseks venekeelne Delfi vabandanud. Meediaväljaanne tunnistab, et Mustafajev ei omanud siiski Laagna tee õnnetuses mingit rolli. Eestikeelne Delfi pole aga oma vigu siiani tunnistanud.

Lisame antud loosse Mustafajevi Facebooki kommentaari, milles noor mees kirjutab: "Palume veelkord vabandust selle kohutava juhtumi pärast, mis leidis aset Laagna teel. Me anname endast kõik, et aidata kannatanute peresid. Mina ei olnud selles kollases autos ja ma ei sõida ilma lubadeta. Kunagi ammu tegin ma vea ja sain sellest õppetunni ja olen tänaseks oma eluga edasi läinud."

Mustafajev tunnistab, et on Laagna teel avarii põhjustanud mehe sõber, kuid rohkem puutumust tal avariiga ei ole. Kõigi eest kõneleb ta pigem aserina, kelle kogukond hoiab Eestis kokku.

Mustafajev (24) on lisanud oma Facebooki postitusse ka üleskutse: "Noored- ärge tehke meie vigu. Hoidke oma lähedasi ja kuulake oma vanemaid!"

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles