VIDEO Tallinnas sõitis mees autoga Vabaduse väljakule ning hakkas lahti riietuma

Kuuuurija
Copy
Mees autoga Vabaduse väljakul
Mees autoga Vabaduse väljakul Foto: Kuuuurija

Täna, kella 22 paiku õhtul, püüdis Tallinna südalinnas kõrvaltvaatajate pilke kummaline olukord kus keskealine mees parkis oma sõiduauto Honda Vabaduse väljakule, astus autost välja ja hakkas lahti riietuma.

Mõne hetke pärast oli kohal ka juba esimene politseipatrull, kes palus mehel dressipluus kõrvaltvaataja sõnul tagasi selga panna, mida mees ka tegi.

 “Kuuuurijaga” suhelnud naine, kes kõike kõrvalt nägi, kuulis kui Vabaduse väljakule oma auto parkinud mees rääkis politseinikele, et oli täna hommikul ka ajakirjanikega suhelnud ning samuti kinnitas mees pealtnägijate sõnul politseile, et ta on kaine.

Mis teemal täpsemalt mees ajakirjandusega rääkis, seda “Kuuuurija” allikas ei kuulnud.

Seejärel saabus kohale veel kaks politseipatrulli ning kiirabi, kes viis lõpuks mehe endaga kaasa.

Koha peal tegeles härraga 45-minuti jooksul kokku kuus politseinikku, kellel kõigil puudusid isikukaitsevahendid.

“Politseinikel puudusid maskid ja nad ei hoidnud ka 2+2 reeglitest kinni,” rääkis koha peal viibinud meesterahvas, kelle sõnu otsiti Honda omanik politsei poolt läbi alles kiirabi saabumisel, “Kõik see juhtus täpselt sama koha koha peal, kus politsei lasi maha ühe inimese!”

Jutt käib nüüd 31.oktoobrist aastal 2017, kus politsei lasi Vabaduse väljakul maha noaga vehkinud mehe.

Täna õhtul oma auto Vabadusele väljakule parkinud mees käitus pealtnägijate sõnul rahulikult ja ta ei osutanud politseile mingit vastupanu.

“Mis põhjusel viidi ta ilma käeraudadeta kiirabiga kaasa ja miks ei viidud teda politseijaoskonda jääb segaseks...” oli kolmas “Kuuuurijaga” rääkinud pealtvaataja hämmingus.

Uudis on täiendamisel ning ootame vastust ka politseilt, mis siis täpsemalt juhtus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles