FOTOD ⟩ Raplamaa mees ostis sardelle, kuid sai hoopiski üllatuse osaliseks

Kuuuurija
Copy
Sardellid
Sardellid Foto: LAURI KULPSOO/PM/SCANPIX BALTICS

Eile hommikul helistas Katrin Lustile Erno Raplamaalt. “Mul on vaja, et te tulekiste kohe kaameraga siia!” teatas mees teisel pool toru. Lust küsis mehelt, mis on juhtunud.

“Ma tulin just poest ja ostsin Rannarootsi sardelle.  Sardellid pidid olema heledad, aga saate aru, samasuguse toote karbis olid ka tumedad suitsutatud sardellid. Ma ei suuda uskuda, kas koroona ajal siis niimoodi petetakse?” teatas Raplamaa härra. “Kuuuurija” saatejuht arvas, et tegu on mingit sorti naljaga, kuid mõne minuti pärast saatis Erno Lustile sardellidest fotod ja ostutšeki ning palus siiski asja kaameratega uurida.

Rannarootsi tooted maitsevad hästi ja “Kuuuurija” meeskond soovib Ernole head isu ja loodetavasti leidsid mõlemad karbitäied sardelle siiski teekonna tema kõhtu.

Vaata fotosid sardellidest:

Homme õhtul, kell 20.00, on Kanal 2 eetris “Kuuuurija” tõsisematel teemadel. Põlvamaalt pärit Edvin ajab taga vanaemalt saadud pärandust ja samuti uurime, miks me nuumame Hiinat kui ostame sealt kümnekordsete hindadega näomaske kui võiksime antud isikukaitsevahendeid ka Eestis toota?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles