"Kuuuurija" tuberkuloosi saates olnud Laura kauplus on külalistele turvaline

Kuuuurija
Copy
Laura kauplus Kosel
Laura kauplus Kosel Foto: Kuvatõmmis "Kuuuurija"

Sel esmaspäeval oli “Kuuuurija” eetris lugu Kose tuberkuloosihaiglast, kus naisterahvas avaldas muret selle üle, et nakkusohtlikud haiged käivad mööda Kose alevit vabalt ringi ning ostavad kohalikust poest head ja paremat.

Kohalik poepidaja Laura kauplusest kirjutas meile aga südamliku kirja ning kinnitas, et nende pood on klientidele turvaline paik ja seda ka praegusel koroonakriisi ajal, kus kassad on eraldatud plastikust vaheseinaga ning omalt poolt tehakse kõik, et poes valitseks täielik puhtus.

Lugupeetud Katrin Lust!

30.03.2020 oli eetris lugu Kose vallas asuva tuberkuloosihaigla patsientidest ja nende elust Kose alevikus. Saatelõigust selgus, et haigla kliendid käivad ka kohalikes poodides, kuid ainukene „õnnelik“ kauplus, kes sai rohkelt eetriaega, oli Laura Kauplus.

Oleme pereettevõte, kes igapäevaselt ketipoodidega rinda pistab ning üritab kohalikus kogukonnas püsima jääda. Selline reklaam, nagu meile tänases episoodis osaks sai, ei aita püsimajäämisele kindlasti kaasa. Kuivõrd tegemist on väikese kogukonnaga, siis ka kaupluse teenindajad on teadlikud, millised külastajad on ka haigla kliendid ning pärast iga taolise külastaja külastust puhastatakse pinnad, et tagada kõigi kaupluse külastajate ohutus.

Oleksime väga tänulikud, kui saaksite kas oma Facebooki lehel või mõne saate alguses välja tuua, et tegemist oli illustratiivsete kaadritega ning Laura Kauplus teeb kõik selleks, et tagada oma klientide ohutus.

Tugevat tervist soovides,

Laura Kaupluse pere

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles