Elisa ostis ennast 500 euroga kõige atraktiivsemaks tööandjaks Eestis?

Kuuuurija
Copy
Elisa
Elisa Foto: Remo Tõnismäe / Postimees

Eile hommikul võttis Katrin Lustiga ühendust anonüümsust palunud Elisa töötaja. Täpsemalt kirjutas ta meile oma kirjas nii: "Kas te tahate teada, kuidas Elisa ostis end 500 euroga CV-Online TOP 1 tööandjaks?"

Anonüümsust palunud allikas saatis meile oma jutu tõestuseks ka firmasisese, eile hommikul kell 8.48 avaldatud uudise, selle kohta kuidas Elisa oli tõusnud CV-Online keskkonnas kõige ihaldusväärsemaks tööandjaks.

Foto: "Kuuuurija" lugeja

Meiega rääkinud Elisa töötaja sõnul oli aga selle võidu puhul ausast konkursil osalemisest jutt kaugel. "Meil kõigil paluti tegelikult hääletada, et Elisa on parim tööandja ja loosimisse läks 500 eurot!"

Anonüümsust palunud allika sõnul palus Elisa kõigil oma töötajatel osaleda CV-Online parima tööandja konkursil ning kõigi hääletajate vahel läks loosimisele 500 eurot. 

Sõnumis, mis Elisa töötajatele saatis, oli ära märgitud ka veebileht, millel Elisa poolt hääletada sai. Oma jutu tõestuseks saatis töötaja selle sõnumi ka meile.

Foto: "Kuuuurija" lugeja

Katrin Lust küsis Elisalt, et miks nad taolise sõnumi ja rahaloosi hääletajate vahel välja kuulutasid ja kas vastab tõele, et parima tööandja tiitel ei tulnud firmale ausal teel?

Meile vastas Elisa meediasuhete spetsialist Taavi Teder. 

"CV-Online kutsus tööandjaid üles teavitama oma töötajaid uuringust ning üldise info uuringu toimumise kohta edastasimegi Elisa töötajatele. Me ei kutsunud inimesi hääletama Elisa poolt!"

"500€ võiduraha loosis välja CV-Online kõigi 2359 uuringust osa võtnud inimese vahel."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles