Inimene on mures, et laenukontor omastab tema raha

Kuuuurija
Copy
Pilt on illustratiivne, euro kupüürid
Pilt on illustratiivne, euro kupüürid Foto: LEONHARD FOEGER/REUTERS/Scanpix

"Kuuuurija" meeskond saab pea iga päev kirju mõnelt murelikult kodanikult, kes vajab meie abi ja selleks me ju loodud olemegi, et inimesi aidata.

Täpsemalt kirjutas meile naisterahvas Jõgevamaalt, kes oli võtnud laenu Bondora laenukontorist ja tegi tagasimakset vale viitenumbriga ning kartis nüüd, et on oma rahast hoopis ilma jäänud. Avaldame selle mureliku naisterahva kirja. 

"Tere. Olen kuulmispuudega vaegkuulja. Loodan, et saad mind aidata. Ma olen nii mures ja olen nii loll, et võtsin kiiruga Bondorast laenu.

Ma ei teadnud, et Bondoral ei ole kontakti, kuhu mure korral helistada ja neile kirjutamine on samuti keeruline.

Täpsemalt juhtus see, et maksin 4.jaanuaril oma arvet ja panin kogemata viitenumbri valesti.

Nüüd ei suuda ma leida Bondora kontakti, kuhu helistada. Olen mitu korda neile ka maili teel kirjutanud, aga vastust pole ikka veel saanud.

Kas Bondoral pole tõesti ühtegi inimest kontoris ja kas seal vastabki ainult robot?

Kas nii on üldse lubatud laenu anda kui pole kontakti ja maili teel ka keegi ei vasta?

Elan ise Jõgevamaal ja ma ei tea kas ma pean nüüd sellepärast Tallinna sõitma. Loodan, et saate mind aidata."

Katrin Lust võttis ühendust Bondora laenukontoriga ja tuli välja, et tegu on igati korraliku ettevõttega, kuhu saab nii helistada kui kirjutada. Selleks hetkeks kui meie nende kontoriga ühenduse saime, oli mureliku kodaniku mure nende poolt ka juba lahendatud. 

Avaldame Bondora laenukontori juhatuse liikme, Martha Skirta, täispika vastuse. 

"Klient on 03.01.2020 võtnud meie klienditoega ühendust ja teavitanud valesti sooritatud lepingujärgsest kuumaksesest. Kuna klienditugi ei tuvastanud nimetatud makset kliendi kontol, siis 04.01.2020 palus klienditugi kliendil maksekorralduse edastada, et saaksime tuvastada makse tegemise rekvisiidid. 06.01.2020 klient edastas maksekorralduse. Saadetud maksekorraldus on menetletud 09.01.2020 ning makse tuvastatud ja kantud kliendi kontole. Klienti teavitati, et dokumentide menetlemine võib võtta kuni 72h. 

Klient kasutas makse sooritamisel valet viitenumbrit, mistõttu ei liikunud makse automaatselt kliendi kontole. Klient on ka eelneva aasta oktoobris teinud valede andmetega kande. Klienditugi on saatnud pärast esimest valekannet kirjalikud juhendid ja korrektsed andmed edaspidiste maksete sooritamiseks, mida klient on vahepeal korrektselt kasutanud. Korrektsed makseandmed on kliendile kättesaadavad igal ajal ka kliendi iseteeninduses.  

Selgitus ja täiendavad juhendid on saadetud ka kliendile otse.

Infonumbrit meil eraldi ei ole. Kahjuks ei oska selgitada, mida klient võiks roboti vastamise osas mõelda.

Klienditeenindust pakume e-maili teel – klienditugi@bondora.com või kontoris kohapeal.

Lisaks oleme ettevalmistanud https://www.bondora.ee/bondorast/kkk/, kus on vastused enamküsitud küsimustele."

"Kuuuurija" meeskonnal on hea meel, et antud mure lahenes. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles