Politsei: "Palun võtke hoog maha ja arvestage, et te ei ole liikluses üksinda!" (1)

Kuuuurija
Copy
Tesla
Tesla Foto: HECTOR RETAMAL/AFP/Scanpix

Eile juhtus Tartu kesklinnas õnnetus, kus Tesla põrutas valgusfoori posti otsa. Siinkohal avaldame Politsei- ja Piirivalveameti kommentaari õnnetuse osas.

Sündmuskohal töötanud politseinike esmasel hinnangul juhtus liiklusõnnetus põhjusel, et juht sõitis kiirustades ristmikule ning kaotas pööret tehes ebaõige sõidukiiruse tõttu masina üle kontrolli nii, et masin paiskus vastu fooriposti.

Tartu liikluspolitseinik Enn Virk märkis, et iga liiklusõnnetuse tagajärjed on vahetus seoses sõidukiirusega. „Lähtuvalt piirkiirusest ning liiklusoludest vastutab ohutu sõidukiiruse valiku üle ikka ja ainult inimene, kes rooli taga istub. Linnaliikluses on kiirused küll madalamad, kuid see õnnetus näitab, et ka hetk kiirustamist võib tiheda liiklusega tänavatel tekitada kaose.

Antud juhul oli tegu õigupoolest väga õnneliku õnnetusega, sest kahjustada said vaid auto ja fooripost. Kui samal ajal oodanuks eraldussaarel teeületust jalakäijad, keda tavaliselt selles kohas on päevasel ajal palju, võinuks tagajärjed olla kordades raskemad kui vaid varakahju. Palun võtke hoog maha ja arvestage, et te ei ole liikluses üksinda,“ rõhutas politseinik.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles