AITA LEIDA: Liis Haaveli poolt paljaks tehtud vanur Eeli Kurg on kadunud!

Kuuuurija
Copy
Eeli Kurg
Eeli Kurg Foto: Kuuuurija kuvatõmmis

Eeli Kurg (89) kelle “Kuuuurija” meeskond leidis ühest Kose ühiselamust, viidi mõned päevad tagasi kapuutsiga naisterahva poolt minema. Täna on mees jäljetult kadunud.

Eeli Kurg, kes on kogu oma varanduse kinkinud Liis Haaveli ämmale (ka Kure pension laekub Haaveli lapse nimele) kadus sel nädalavahetusel koos Liis Haavelile sarnaneva naisterahvaga.

Koos Eeli Kurega lahkus Kose ühiselamutoast ka toanaaber Joosep Juss Postov (endise nimega Raivo Palmre) kes kuulub samuti Liis Haaveli kuritegelikku jõuku. Ka Postov-Palmre on saanud karistada vanainimeste petmise eest.

Mis võib olla ootamatu lahkumise põhjus ei ole meie toimetusele teada. On vaid teada, et mehed olid ühiselamu toa eest omanikule ligi 800 eurot võlgu.

Pirita Linnaosa Valitsus kinnitas “Kuuuurijale”, et nad on Eeli Kure käekäigu pärast mures. Oma endise elukoha järgi on Kurg just Piritale sisse kirjutatud ja kuulub selle linnaosa elanike hulka. Pirita Linnaosa Valitsus palub mehe leidmisel abi, kuna pole välistatud, et Liis Haavel on mehe omakasupüüdlikel eesmärkidel peitnud.

Niisiis head kaasmaalased palume nüüd teie abi! Kui te teate Eeli Kure asukohta, siis teatage sellest, kas Katrin Lustile, Pirita Linnaosa Valitsusele või politseile.

Edasta vihje "Kuuuurijale": vihje@kuuuurija.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles