Hirmus või armas? Tsirkusepapa Vello Vaher pani 49-päevase lapselapse juba trikke tegema

Elu24
Copy
Vello Vaher teeb 49-päevase lapselapsega juba trikke.
Vello Vaher teeb 49-päevase lapselapsega juba trikke. Foto: Kuvatõmmis Instagrami videost

Kui üks asi siin maa peal kindel on, siis ikka see, et Vaherite tsirkuseperekonnas tuksleb akrobaatikasoon juba sünnist saati. Perepea Vello Vaher jagas sotsiaalmeedias videot, kus teeb trikke oma tütre ning tema kahe väikese pojaga, noorem neist vaid 49 päeva vana.

55-aastane Vello Vaher jagas Instagramis lustakat videot, kus teeb trikke oma lapselaste ja täiskasvanud tütrega. Kui esmalt võib tunduda hirmutav, et vanaisa pisibeebit ühe käe otsas hoiab ja üle pea keerutab, siis tegelikult on selge, et Vaher kellegi tervist ohtu ei sea.

Kogenud tsirkuseakrobaat Vaher on imikuid ja väikelapsi treeninud alates 1985. aastast ning andnud välja raamatu «Võimlemine väikelastega», on kirjas Tsirkusekooli kodulehel.

«Kvaliteetaeg lapselastega, 49 päeva vana Ruhe ja 4 aastat vana Maru ning mu imeline tütar Lembi,» kirjutas Vello Vaher video juurde.

Ka 32-aastane Lembi Vaher tegeleb beebide ja väikelaste võimlemisega. Lembi on endine teivashüppaja, kelle nimel oli 2013. aastani Eesti naiste teivashüppe rekord (4,23 meetrit).

Märkimisväärne on muidugi ka see, et vaid veidi enam kui poolteist kuud tagasi sünnitanud Lembi on juba treeningmatil tagasi ning teeb trikke, nagu poleks vahepeal rase olnudki.

Vaata ka videot ja otsusta ise, kas julgeksid oma pisibeebi Vaherite hoolde anda!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles