11-aastase poisiga lapse teinud lapsehoidja sai karmi karistuse (4)

Elu24
Copy
Lapsehoidja Marissa Mowry pandi 20 aastaks kinni.
Lapsehoidja Marissa Mowry pandi 20 aastaks kinni. Foto: AP/Scanpix

Ameerika Ühendriikides Florida osariigis saadeti 20 aastaks trellide taha naine, kes vägistas korduvalt 11-aastast poissi ja jäi temast rasedaks.

28-aastane lapsehoidja Marissa Mowry hakkas poissi, keda ta valvama pidi, seksuaalselt ära kasutama üsna kiiresti, vahendab Daily Star. 2014. aasta jaanuaris, kui Mowry oli 22-aastane, seksis ta poisiga mitmel korral kaitsevahendeid kasutamata.

Peagi jäi Mowry rasedaks ning sünnitas sügisel lapse. Väärkohtlemine kestis kolm aastat, kuni 2017. aastal rääkis vägistatud poiss juhtunust oma emale ning ta läks politseisse. DNA-test tegi kindlaks, et poiss oligi Mowry lapse isa.

Mowry toonane poiss-sõber andis ABC Action Newsile intervjuu, kus rääkis pisarais, et tal polnud aimugi, et laps vägistamise tagajärjel sündis.

Tänavu septembris tunnistas Mowry ennast süüdi poisi korduvas seksuaalses väärkohtlemises. Kuna ohver oli vähem kui 12-aastane, sai karistus ränk. Sel kolmapäeval mõistis kohtunik ta 20 aastaks vangi.

Pärast vanglast vabanemist kehtib naisele 10-aastane seksuaalkurjategija katseaeg. Samuti lisatakse Mowry terveks eluks Florida seksuaalkurjategijate nimistusse.

Mowry ohver, kes on nüüd 17-aastane, kasvatab nende ühist last. Laps sai tänavu viieaastaseks. Ohvri ema ütles väljaandele Tampa Bay Times, et Mowry teod muutsid ta poja elu. «Me räägime lapsest, kes oli 11-aastane. Isegi mitte veel teismeeas,» ütles ema.

Ema sõnul viib noor isa oma lapse hommikuti kooli, enne kui ise keskkooli läheb. Pärast koolipäeva mängivad isa ja poeg koos koduhoovis. «See ei ole ta elu ära rikkunud, kuid on seda muutnud,» ütles ohvri ema ja lisas, et tema pojast on saanud võrratu isa.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles